Classic gezichtsbehandeling vrouw

Classic gezichtsbehandeling vrouw

Gezichtsbehandeling vrouwen

We staan ​​volledig achter het idee dat schoonheid met veel meer te maken heeft dan alleen de staat van je huid. Het is zelfvertrouwen en energie en het is volledig persoonlijk. Maar soms voelt een beetje externe verwennerij ook goed. Zeker als je huid in handen is van de juiste mensen. Dat brengt ons bij gezichtsbehandelingen: een schoonheidsbehandeling die je huid binnen enkele minuten stralender maakt.

Geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten geven de huid veerkracht, elasticiteit en vocht. Een verzorging met een kalmerende, balancerende werking. Het reliëf van het huidoppervlak kan worden verbeterd en de vorming van vrije radicalen kan worden tegengegaan. De stimulatie van de biosynthese van collageen maakt de huid glad, zacht en fris.

Tarieven

Classic gezichtsbehandeling vrouw 30 min
32,50
30 min.
Classic gezichtsbehandeling vrouw 60 min
59,50
60 min.
Boek nu

Voordelen Classic gezichtsbehandeling vrouw

Geeft de huid een boost
Een goed gereinigde huid neemt de actieve bestanddelen van verzorgingsproducten beter op
Deze behandeling is gericht op jouw huidtype
Een gezichtsbehandeling werkt ontspannend

Gezichtsbehandeling vrouw Classic 30 minuten

Ideale korte gezichtsbehandeling voor diverse huidtypes. De huid wordt gereinigd met een dieptereining met een enzyme peeling. De huid wordt gevoed met serums, eyecrème en een dag crème. De behandeling wordt afgesloten met een gelaatsmassage.

Gezichtsbehandeling vrouw Classic 60 minuten

Wilt u langer genieten van een gezichtsbehandeling? Bij de Classic 60 minuten wordt de behandeling uitgebreid met een masker, epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en een gezichts-en decolleté massage.

Copyright © 2024 For All Clinic. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram