Veelgestelde vragen

Algemeen

Afspraken kunnen gemaakt worden op de site. U kunt eventueel ook een afspraak maken via de mail of door te bellen. Het telefoonnummer: 0165 32 42 02. Email: info@forallclinic.nl

Om uw afspraak te annuleren kunt u zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen.
Het telefoonnummer: 0165 32 42 02. Email: info@forallclinic.nl

Bij annulering van behandeling wordt er verzocht dit 24 uur van te voren door te geven, zodat de afspraak geannuleerd kan worden.

Het is mogelijk om je auto gratis te parkeren op de parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

Nee, dit is niet mogelijk.

De behandelingen die bij de Huidspecialisten worden uitgevoerd zijn uitsluitend bestemd voor personen die de leeftijd hebben bereikt van 18 jaar of ouder.

Bij diefstal doen wij aangifte en wordt u overgedragen aan de politie.

Dieren zijn vanwege hygiëne redenen niet toegestaan.

Wegens hygiëne redenen is het verboden om in de kliniek te roken of etenswaren te nuttigen
Indien een cliënt onder invloed is van drank of verdovende middelen, wordt de behandeling niet uitgevoerd.

For All Beauty & Laser Clinic houdt zich niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk om uw afval te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken.

U mag niet ongevraagd filmen, fotograferen of geluidsopnamen maken. U dient hiervoor schriftelijk toestemming te vragen per e-mail.

Als u voor de eerste keer een afspraak bij For All Beauty & Laser Clinic maakt, dient u voorafgaand de afspraak een medische vragenlijst in de vullen naar waarheid.

U dient er rekening mee te houden dat er geen toezicht kan worden gehouden op meegebrachte kinderen. Tevens dienen kinderen geen hinder/overlast te veroorzaken als de specialiste de behandeling uitvoert.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens en om identiteitsfraude te voorkomen, vragen wij al onze cliënten voorafgaand aan elke afspraak zich te legitimeren.

Wij verwachten dat onze medewerkers met respect worden behandeld, tevens vragen wij om respectvol met andere cliënten om te gaan. Schelden, schreeuwen, dreigementen, beledigende of discriminerende uitlatingen worden bij For All Beauty & Laser Clinic niet getolereerd.

Indien u te laat bent voor uw afspraak geef dit dan zo snel mogelijk telefonisch aan ons door. Wij bekijken samen met u of er nog mogelijkheden zijn om u te behandelen. Helaas kunnen wij u niet garanderen dat de afspraak door kan gaan.

Fillers

Botox is een stof dat de spieren stil legt, en direct in de spier ingebracht wordt. Dit wordt altijd uitgevoerd door een arts. Fillers, zoals het woord al zegt, is een vulmiddel. Dit vulmiddel bestaat uit hyaluron, dit is een lichaamseigen stof die vochtaantrekkend werkt. Dit zorgt voor meer hydratatie in de huid.

Een filler is een vulmiddel. De fillers die wij bij ons in de kliniek gebruiken bestaan uit hyaluron. Hyaluron is een lichaamseigen stof die vochtaantrekkend werkt. Door dit vochtaantrekkende effect slaat de huid meer vocht op, en zorgt dit voor meer hydratatie en volume.  Eeen filler wordt gebruikt om  rimpels op te vullen, Lippen te vullen, corrigeren of meer contour geven aan het gezicht. Ook geven fillers soepelheid en veerkracht.

De Fillers zijn volledig veilig omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is.Iedere behandeling brengt risico’s met zich mee, zoals een allergische of overgevoelige reactie maar deze is zeer klein. De filler wordt in kleine hoeveelheden met een met een mesogun door een huidspecialiste in de huid gebracht. Het resultaat is direct zichtbaar.

Bij het weghalen van rimpels, vormen van lippen, collageen aanmaak stimuleren, corrigeren van de gezichtscontouren, herstel van volume.

Een filler is niet permanent. Hoe lang een behandeling zichtbaar is, is afhankelijk van het individu en factoren zoals leeftijd, huidconditie, levensstijl en spieractiviteit. De meeste cliënten komen terug na 6 tot 12 maanden voor een vervolgbehandeling.

Er zijn verschillende fillers te verkrijgen. Wij werken met

 • Juvederm
 • Saypha
 • Stylage
 • Teosyal

Permanent ontharen

Het grote voordeel van deze methode is dat de laser energie geeft op één specifieke plaats, waardoor de laser de haarwortels maximaal vernietigt. Een laserapparaat is vele malen krachtiger dan de IPL methode. Het laserlicht komt enkel bij het pigment van de haarwortel, waardoor ook dieper gelegen haarwortels beter worden bereikt. Het licht van de laser zet het pigment rondom de haarwortels om in warmte. Deze warmte beschadigt de haarwortels en circa 2 á 3 weken na de behandeling kunnen de beschadigde haren met haarwortels uitvallen. Daarnaast werkt de laserbehandeling op alle huid- en haartypen, in tegenstelling tot de IPL behandeling. De ICE is ook geschikt voor de lichtere haren.

Definitieve ontharing met de ICE laser.

De ICE diode laser is uitgeroepen tot de beste ontharingslaser. Het verschil tussen de ICE laser en een standaard laser, is dat de ICE laser een bewegende technologie heeft. De ICE laser beschikt over een zogeheten ‘in motion’ lasertechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd, tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt. Waar andere laser apparaten in één keer een hele hoge energie op één plaats afgeven, geeft de diode laser een lagere energie af in meerdere pulsen. Dit betekent dat de warmte op de huid geleidelijk aan wordt opgebouwd, waardoor het behandelgebied minder wordt belast. De ICE is het enige apparaat waarbij u gedurende uw behandelingskuur onder de zon mag!

Tot slot werkt de ICE laser geheel pijnloos, in tegenstelling tot veel andere apparaten. Dit komt omdat de ICE laser met een ‘in-motion’ methode werkt. Door deze bewegende methode voelt de cliënt geen pijn tijdens de behandeling, maar profiteert wel van een mooi en duurzaam eindresultaat. Ook als u een gevoelige huid heeft, kunt u prima een behandeling met de ICE laser ondergaan.

Echt pijnlijk is het voor de meeste mensen niet, er is een tintelend, wat prikkelend gevoel, maar voor de meeste mensen is dit hooguit wat irritant. Door de effectieve huidkoeling zijn behandelingen nog beter te verdragen.

Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan veiligheid en effectiviteit. Door de unieke koelsysteem wordt de opperhuid nog beter beschermd. Hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal. Gewoonlijk kunt u vrijwel direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

 • armen,
 • baard,
 • benen,
 • bikinilijn,
 • billen,
 • bilnaad,
 • bovenarmen,
 • borst,
 • bovenlip,
 • buik
 • jukbeen
 • kaakrand
 • liesstreek
 • oksels
 • onderarmen
 • onderbenen
 • onderbuik
 • onderrug
 • rug
 • tenen
 • schouders
 • schouderblad
 • snor/bovenlip
 • stringIijn
 • venusheuvel
 • wangen
 • tepels
 • vingers , etc…

Na afloop van de behandeling kan enige roodheid ontstaan door het koude koelplaatje, dit trekt gemiddeld binnen 15 minuten weg. Soms ontstaat een lichtrode uitslag, wat te vergelijken is met een lichte zonverbranding, wat na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt. In het Algemeen kan men direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.

We stellen het op prijs dat u frisgewassen naar de behandeling komt en u de te behandelen zone I dag vooraf heeft geschoren. De beste resultaten worden behaald wanneer de haartjes ongeveer één mm lang zijn.

Aangezien de huid best zo licht mogelijk is wordt aangeraden om gedurende 2 weken voor de behandeling de zonnebank of zonnebaden te mijden. Indien u aan zonlicht wordt blootgesteld kan u dit vermijden door een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor (factor 50) te gebruiken. Het is belangrijk om minstens vanaf 6 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet, harsen of waxen, Epilady. Scheren of knippen (evt met tondeuse) mag wel.

Ook in de tijd tussen de ene en de andere behandeling mag u niet meer harsen of epileren, dus steeds alleen maar knippen of scheren. Doet u bovenstaande weI dan zal dit ten koste gaan van de effectiviteit van de behandeling.

Voor de meeste mensen betekent de behandeling slechts een licht tintelend gevoel. Dankzij een uniek gepatenteerd behandelkop met geïntegreerd semiconductor koelsysteem dat voor, tijdens en na de behandeling de huid koelt.

Elke flits duurt enkele milliseconden. Een groot aantal haren worden in één enkele flits vernietigd. Daardoor is de behandeling vrij kort. Een bovenlip bijvoorbeeld duurt slechts enkele minuten, een been amper een half uur.

De diode ice laser geeft het beste resultaten bij donker haar en lichte huidtype, het is tevens zeer geschikt voor lichte blonde haren en voor zeer donkere huidskleur. Je hebt wel meerdere behandelingen nodig.

Haren groeien in een cyclus van groeifases en slapende fases. Alleen haren in de groeifase zitten in de haarwortel en kunnen bijgevolg doeltreffend vernietigd worden. 6 weken tot 3 maanden later komen de slapende haren in de groeifase en kan de behandeling herhaald worden. De duur en periode van de groeicyclus zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de plek op het lichaam waar de haargroei voorkomt, de dichtheid en dikte van het haar, etnische afkomst, de hormonale situatie en leeftijd.

Over het algemeen heeft u 8 tot 12 behandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode Van 6 weken tot 3 maanden. Er zijn bedrijven die beweren dat na 3 tot 4 keer behandeling door laser of lichtflits de haargroei volledig verdwenen is. Laat u hierdoor niet verleiden, want dan komt u van een koude kermis thuis. Er bestaat geen methode die sneller werkt dan gemiddeld 8 tot 12 behandelingen. Sommigen zullen met minder behandelingen al tevreden zijn, wanneer het aantal haren op dat moment al acceptabel is. |iedereen is vrij om zelf te bepalen wanneer men de behandeling stopt.

Laat u niet misleiden door heel goedkope tarieven. De meeste goedkope ontharing toestellen geven niet genoeg energiewaarde per cm’, zodanig dat u veel meer behandelingen en dus ook veel meer zal moeten betalen dan wat men had voorgenomen.

Als 8 maanden na de laatste behandeling de haargroei nog steeds niet is teruggekomen, is het definitief voor wat betreft de haartjes welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandelingen. Hoewel blijvende permanente ontharing in veel gevallen mogelijk is, kunnen we niet garanderen dat er nooit meer één haar zal groeien. Er zijn helaas op onze huid duizenden haarfollikels die in later stadium wakker kunnen worden zoals hormoonverandering, bepaalde medicijngebruik, menopauze, enz.

Het zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen, want de meerderheid van de haartjes zullen zijn uitgeschakeld (omdat die al bestonden tijdens de behandelperiode).

De eerste dagen groeien de haren gewoon door. Na 2 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 a 4 weken zijn heel wat haartjes verdwenen op het behandelde gebied. De haren welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd.

Er wordt altijd rond moedervlekken heen gewerkt. De kleinere moedervlekken maken we van te voren met een wit oogpotlood lichter zodat het licht zoveel mogelijk wordt weg gekaatst als we er toch overheen moeten werken.

Ja zeker! ingegroeide haren en folliculitis (infectie van de haarzakjes) kunnen verdwijnen door behandeling met diode ice laser

Het is raadzaam te wachten tot de opperhuid volledig genezen is voordat u zich aan de zon blootstelt, tot ongeveer drie weken na de behandeling voor definitieve ontharing. Uit voorzorg (Raden wij ook aan een zonnecrème te gebruiken als bescherming tegen de zonnestraling.

Als u zwanger bent of wilt worden, raden wij u af om te starten met de diode ice laser.

 • Diabetes
 • Epilepsie
 • Trombose
 • Eczeem
 • Psoriasis
 • Vitiligo
 • Infecties van de huid
 • Een kuur van antibiotica of penicilline ‘Gebruik St.-janskruid (tot drie maanden voor de behandeling)
 • Zwangerschap
 • Pacemaker ‘Gebruik medicijnen als antistollingsmiddelen, vitamine A zuur afgeleiden (zoals Roaccutane),lithium, steroïden “Onder de 18 jaar worden in principe niet behandeld, zonder toestemming van de ouders.
 • Men mag niet behandeld worden wanneer medicatie geslikt wordt die Lichtovergevoeligheid kan veroorzaken.

Bij twijfel adviseren wij eerst uw huisarts te raadplegen

We ontharen niet over de tatoeage heen, want deze kan hierdoor verdwijnen. Wij werken om de tatoeage been.

Tot 2 weken voor de behandeling wel. Op het moment van de behandeling zal een haar dan alweer voldoende gegroeid zijn zodat het stukje haar dat in de huid zit weer genoeg kleur heeft om de warmte naar binnen te leiden.

Heeft u nog vragen of wilt u een intake bij ons inplannen?

Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!

Copyright © 2024 For All Clinic. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram