Permanent ontharen

Permanent ontharen

Hoe laserontharing werkt

Laserontharing maakt gebruik van een intense lichtstraal die selectief de haarzakjes vernietigt door zich te richten op de melanine (kleur) in het haar en daardoor de wortel en de bloedstroom naar het haar aan de basis van het haarzakje te elimineren.

De Diode Ice laser beschadigd beide de follikel voldoende om de haargroei aanzienlijk te verminderen; terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Tijdens de behandeling voelt u een licht, warm prikkelend gevoel in het behandelde gebied; dit is de warmte die de haarwortel raakt.

Dit wordt echter verzacht door het koelsysteem dat aan de laser is bevestigd en dat koude lucht afgeeft aan de huid, zo koel als je wilt en tegelijkertijd de sessie comfortabeler maakt. Na de behandeling kunnen er gedurende korte tijd lichte roodheid en kleine bultjes zijn, dit kan worden verzacht door aloë vera-gel zo vaak als nodig aan te brengen (elke behandelkamer heeft aloë vera die u na de behandeling kunt gebruiken).

Bij For All Beauty & Laser Clinic gebruiken we de Diode Ice ice laser, die state-of-the-art is op het gebied van lasertechnologie. We werken onze apparatuur voortdurend bij zodra deze op de markt komt, zodat klanten de veiligste en snelste laserontharingstechnologie ontvangen die momenteel beschikbaar is. Dankzij de Diode Ice laser kunnen alle huidtypes veilig behandelend worden. Met deze laser kunnen blanke, Aziatische, Spaanse, Arabische, gemengde huidtypes, zwarte Caribische, zwarte Afrikaanse huidtypes worden behandeld.

 

Kijk voor alle tarieven op onze boekingsmodule

Tarieven

Diverse ontharingen
vanaf 25,-
min.
Pakket 1: Full body + gelaat
195,-
249,-
120 min.
Pakket 2: Benen + bikini + oksels
125,-
60 min.
Pakket 3: Bikini + oksels
75,-
45 min.
Boek nu

Voordelen Permanent ontharen

Laserontharing is de meest effectieve methode om blijvende reductie te bereiken. Na 6-8 sessies kunt u tot 90% reductie bereiken. Vergelijk dit met een leven lang scheren of harsen. Laserontharing is een investering en op de lange termijn voordeliger.
De laser is ook zeer effectief bij het behandelen van ingegroeide haartjes. Na 2-4 sessies zult u een significante, zo niet volledige verwijdering van ingegroeide haartjes opmerken. De bultjes, roodheid en huidpigmentatie veroorzaakt door ingegroeide huid zullen ook verdwijnen en de huid gezonder en gladder maken.

Gratis consult laserontharing

Voordat we beginnen met laserontharing, zullen we een gratis consult houden met een van onze ervaren en goed opgeleide consultants. Tijdens het consult zal de consultant het proces aan u uitleggen, beslissen welke laser zal worden gebruikt in de juiste instellingen, al uw vragen beantwoorden en een patchtest uitvoeren op elk gebied.

Huidtest

De huidtest zal ervoor zorgen dat u geschikt bent voor laserontharing (95% komt in aanmerking) en u een idee geven van hoe de behandeling zal aanvoelen. De laserconsulent zal u dan adviseren over de beste behandelingskuur om uw doel te bereiken; De aanbeveling is meestal minimaal 8.  Na het consult kunt u, als u ervoor kiest om door te gaan, al direct met de behandeling beginnen. De tijdsduur tussen de behandelingen bedraagt ca. 4-6 weken.

Na een laserontharing behandeling

De huid kan direct na de behandeling rood zijn en de haarzakjes waar de huid is behandeld kunnen verheven en bobbelig zijn. Dit verdwijnt meestal binnen een paar uur, maar kan bij sommige cliënten tot 48 uur duren. Een paar mensen ervaren jeuk een paar dagen later.

Na een laserontharing behandeling vertraagt ​​de haargroei aanzienlijk. Het duurt meestal 2-3 weken, waarna de dode haar eruit zal vallen. Er zullen dan nieuwe haarzakjes groeien, die meestal minder grof zijn. Na de tweede laserbehandeling kan het gebied, afhankelijk van het huid- en haartype, er al vlekkerig uitzien, omdat bepaalde haarzakjes geen nieuwe haren meer produceren. Na 4-6 behandelingen zou het haar aanzienlijk verminderd moeten zijn en na 8 sessies kunnen we tot 90% reductie bereiken.

Bijwerkingen / voor- en nazorg

logo For All Beauty & Laser Clinic
6 weken voor en 2 weken na de behandeling geen blootstelling aan de zon/zonnebank.
logo For All Beauty & Laser Clinic
Gebruik iedere dag SPF 30-50 op het te behandelen gebied, brengt dit om de 2-3 uur opnieuw aan.
logo For All Beauty & Laser Clinic
Minimaal 3 weken voorafgaand aan de 1e behandeling dient gestopt te worden met epileren of harsen.
logo For All Beauty & Laser Clinic
Gebruik 4 weken voorafgaand aan de 1ebehandeling geen zelfbruiners of blekende middelen.
logo For All Beauty & Laser Clinic
Gebruik een week voor de behandeling geen hydrocortison (hormoonzalf) of huid irriterende stoffen (peeling, retinol etc.) op het te behandelen gebied.
logo For All Beauty & Laser Clinic
Wij raden aan de haren 12-24 uur van te voren te scheren.
logo For All Beauty & Laser Clinic
Gebruik voorafgaand aan de behandeling geen deodorant, bodylotion, dagcrème of make up op het te behandelen gebied.
logo For All Beauty & Laser Clinic
Benoem altijd voorafgaand aan de behandeling aan uw behandelaar: of uw medicatie gebruik gewijzigd is; of u producten met zuren, retinol of hydrocortison gebruikt; of uw producten routine is veranderd.
Copyright © 2024 For All Clinic. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram