Classic gezichtsbehandeling man

Classic gezichtsbehandeling man

Gezichtsbehandeling mannen

We staan ​​volledig achter het idee dat schoonheid met veel meer te maken heeft dan alleen de staat van je huid. Het is zelfvertrouwen en energie en het is volledig persoonlijk. Maar soms voelt een beetje externe verwennerij ook goed. Zeker als je huid in handen is van de juiste mensen. Dat brengt ons bij gezichtsbehandelingen: een schoonheidsbehandeling die je huid binnen enkele minuten stralender maakt.

Geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten geven de huid veerkracht, elasticiteit en vocht. Een verzorging met een kalmerende, balancerende werking. Het reliëf van het huidoppervlak kan worden verbeterd en de vorming van vrije radicalen kan worden tegengegaan. De stimulatie van de biosynthese van collageen maakt de huid glad, zacht en fris.

Tarieven

Gezichtsbehandeling man
52,50
45 min.
Boek nu

Voordelen Classic gezichtsbehandeling man

Een gezichtsbehandeling geeft de huid een boost
Een goed gereinigde huid neemt de actieve bestanddelen van verzorgingsproducten beter op
Deze behandeling is gericht op jouw huidtype
Een gezichtsbehandeling werkt ontspannend

Gezichtsbehandeling mannen 45 minuten

Ideale korte gezichtsbehandeling voor de mannenhuid. De huid wordt gereinigd met middels een dieptereining met een enzyme peeling. De huid wordt gevoed met serums, een oog crème en een dag crème. De behandeling wordt afgesloten met een gelaatsmassage.

Copyright © 2024 For All Clinic. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram