Hifu Bodycontouring

hi-fu bodycontouring

Voor/na Hifu Bodycontouring

Hifu Bodycontouring: een strakkere huid zonder operaties

Het verstrakken van de huid en het verwijderen van lichaamsvet zijn voor veel mensen een wens. Met Hifu Bodycontouring de nieuwste niet-chirurgische lichaamscontourbehandeling die beschikbaar is bij For All Beauty & Laser Clinic kun je dit bereiken. Hifu Bodycontouring maakt gebruik van Hifu-technologie (high intensity focused ultrasound) om gericht vet onder de huid te vernietigen zonder het huidweefsel te beschadigen; het lichaam verwerkt en verwijdert op natuurlijke wijze het vernietigde vetweefsel gedurende een periode van 8 tot 12 weken, waardoor een slankere taille met meer contouren achterblijft. klinische studies tonen aan dat cliënten hun taille met één jurk- of broekmaat kunnen verkleinen na een behandeling van een uur en zonder operatie of hersteltijd.

We zijn enthousiast over deze Hifu Bodycontouring behandeling omdat de veelzijdigheid ervan het mogelijk maakt om specifieke gebieden aan te pakken om ongewenst lichaamsvet te helpen verminderen, zoals de buik en de taille. een goede screening is van cruciaal belang voor het bereiken van goede resultaten: Hifu Bodycontouring werkt het beste voor cliënten van bepaalde lichaamstypes en normaal gewicht die specifieke gebieden met aanhoudend ongewenst vet hebben. Op basis van onze uitgebreide ervaring met het apparaat hebben we onze eigen behandelprotocollen ontwikkeld.

Tarieven

Hifu bodycontouring buik
255,-
12 maanden effect
60 min.
Hifu bodycontouring bovenarmen (beiden)
195,-
12 maanden effect
45 min.
Hifu bodycontouring bovenbenen (beiden)
255,-
12 maanden effect
60 min.
Hifu bodycontouring borsten
145,-
12 maanden effect
45 min.
Hifu bodycontouring billen
255,-
12 maanden effect
60 min.
Boek nu

Voordelen Hifu Bodycontouring

Goedkoper dan chirurgie
Geen recovery periode
Geen littekens
Langdurig resultaat
Geen anesthesie nodig

Ultrasound voor een bodylift

Ultrasound geeft een niet-chirurgische bodylift door middel van Hifu ultrasound. Bij een Hifu behandeling worden pulsen afgeleverd in de diepere lagen van de huid. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. Kort na de behandeling voelt de huid steviger aan. High Intensity Focused Ultrasound (Hifu) is uniek daar het op een veilige en gecontroleerde manier energie kan afleveren, op precies de juiste dieptes voor huidverstrakking. In tegenstelling tot lasers en radiofrequentie, die de huid van buitenaf penetreren, werkt Hifu van binnenuit om de huid te verstrakken. Geluidsgolven worden omgezet in warmte. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid gestimuleerd, zonder downtime.

Hifu ultrasound zorgt voor een minimale schade aan de huid. De huid zal hier een genezingsproces in gang zetten. Zo biedt ultrasound een niet-chirurgische bodycontour behandeling. De behandeling werkt nog 180 dagen door, waardoor de huid na een half jaar nog meer verstrakt en gelift zal zijn. High Intensity Focused Ultrasound is uniek daar het op een veilige en gecontroleerde manier energie kan afleveren, op precies de juiste diepte, waar het nodig is om de huid te verstrakken.

Hoe werkt Hifu Bodycontouring

  1. De professionele en gecertificeerde technicus plaatst de kop van het Hifu-apparaat op het gewenste te behandelen gebied om zich te concentreren op het beoogde vet met ultrasone energie van hoge intensiteit
  2. De huid wordt niet beschadigd omdat het vetweefsel net onder de huid permanent wordt vernietigd
  3. Het lichaam verwijdert op natuurlijke wijze het behandelde vet, waardoor u een dunnere taille met meer contouren krijgt

Voor wie is de behandeling niet geschikt?

Een Hifu behandeling wordt afgeraden indien het boogde behandelgebied recent is behandeld met fillers en of botox.

Zwangerschap of borstvoeding
Immuunsysteem stoornissen
Hart, lever en/of nier insufficiëntie
Actieve herpes (koortslip)
Beschadigingen aan de huid zoals Eczeem
Serieuze hartritmestoornissen

Bijwerkingen / voor- en nazorg

In de meeste gevallen zijn de bijwerkingen minimaal, bestaande uit milde en voorbijgaande roodheid (erytheem), zwelling (oedeem), blauwe plek (ecchymose).

Na de behandeling:

logo For All Beauty & Laser Clinic
Verzorging 3 weken bodymilk
logo For All Beauty & Laser Clinic
48 uur na de behandeling niet zonnen of zonnebank
logo For All Beauty & Laser Clinic
12 uur na de behandeling niet sporten of sauna
logo For All Beauty & Laser Clinic
24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling
logo For All Beauty & Laser Clinic
Vermijd extreme koude of hitte temperaturen
Copyright © 2024 For All Clinic. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram