Skinbooster behandeling

Skinbooster behandeling

Voor/na Skinbooster behandeling

Wat is een skinbooster?

Een skinbooster is een injecteerbare huidremodelleringsbehandeling die een van de hoogste concentraties Hyaluronzuur op de markt bevat, speciaal geformuleerd voor mensen wiens huid volume en elasticiteit mist.

Tarieven

Skinbooster
150
3 - 6 maanden effect
60 min.
Boek nu

Voordelen Skinbooster behandeling

Verbeter de kwaliteit, structuur en textuur van de huid.
Verminder kleine rimpels en acnelittekens
Verhoog de collageenproductie voor een gladdere, vloeiende huid
Hydrateer de huid van diep onder het oppervlak.

Hoe werkt een skinbooster?

Hyaluronzuur is hydrofiel, wat betekent dat het water uit je lichaam trekt en vasthoudt, dus een skinbooster fungeert als een hydrator in plaats van een filler. Dit maakt het ideaal voor mensen met een vermoeide, dof uitziende huid, die het transformeert in een stevige en lichtgevende huid. Dit effect vindt plaats binnen 3-5 dagen na de behandeling.

In de komende weken wordt de collageen- en elastineproductie gestimuleerd, waardoor een secundair effect van huidverstrakking ontstaat. Collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid nemen af vanaf de leeftijd van 30 jaar, wat resulteert in tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een zwakke huid. Een skinbooster verbetert de huidtint, textuur, hydratatie en algehele uitstraling. Het kan helpen om stevigheid en elasticiteit te verhogen en een gezondere en zachter uitziende huid te bevorderen. Een skinbooster wordt meestal gebruikt voor gezichtsgebieden, maar kan ook worden gebruikt om de nek, het decolleté, armen, knieën en handen te verjongen.

Een skinbooster wordt net onder het huidoppervlak ingebracht gedurende 3 tot 4 sessies van 4 weken na elkaar. Na injectie verspreidt het zich snel onder de huid om de hydratatie te verbeteren, zonder massage of het risico om knobbeltjes achter te laten. Het laat de huid stralen, fijne lijntjes verdwijnen en je zult een gladdere, strakkere huid krijgen. Kuren van twee behandelingen kunnen om de zes maanden worden herhaald als dat nodig is om de resultaten te behouden.

Voor wie is de behandeling geschikt?

  • Deze behandeling is ideaal als regelmatige verzorging bij een doffe, slappe of rijpere huid
  • Mesotherapie behandelt de huid tot in de diepte, waar de anti-verouderingscremes niet kunnen geraken.
  • De doeltreffendheid van deze behandeling is rechtstreeks gelinkt met de hoge concentratie aan medische actieve stoffen. Cremes kunnen deze stoffen niet bewaren
  • De mesotherapie gaat dus een flinke stap verder dan de klassieke uitwendige verzorgingen op gebied van veroudering , verslapping, hydratatie en soepelheid.

Voor wie is de behandeling niet geschikt?

Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode

Bijwerkingen / voor- nazorg

Na de behandeling ontstaat er een lichte roodheid van het behandelde gebied. Uw huid kan wat strak aanvoelen. U kunt in nagenoeg de meeste gevallen uw werkzaamheden de volgende dag gewoon weer voortzetten. Na de behandeling mag u uw huid behandelen met een huidverzorgend product.

Advies is om geen make-up te dragen gedurende 12 uur  na een behandeling. Voorkom blootstelling aan de zon, UV stralen of gel. Maak geen gebruik van de sauna gedurende 7 dagen na de behandeling.

Copyright © 2024 For All Clinic. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram